Exclusieve wandbekleding

specialist in zetwerk

Bij ons ben je aan het goede adres voor het plaatsen van exclusieve wandbekleding. Wij werken met de volgende productgroepen: 

  

Geopietra steenstrips

Deze gereconstrueerde steen heeft een vlakke achterzijde. De steen wordt verlijmd op een bestaande constructie of -in sommige gevallen- rechtstreeks op isolatie, STONE-DSGN kan hierin het totaalpakket aanbieden.

 

Rocks

Een compleet natuursteen product gekenmerkt door een vlakke achterzijde. Dit type product lijkt erg op de Geopietra Steenstrips, het enige verschil is dat dit product niet rechtstreeks op isolatie kan worden verwerkt.

 

Baksteen

De baksteen is een strip gezaagd uit een originele baksteen, waarin veel verschillende mogelijkheden zijn.

 

Tegelwerken

Tegels zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw interieur. Tegels zijn er talloze stijlen, kleuren, vormen en formaten. Kiest u voor een moderne witte tegel van een groot formaat of toch liever kleinere tegel met een wandstrook of wat dacht u van hippe patchwork, voor een unieke eigentijdse look.

Wij plaatsen voor u de juiste wandtegel, vloertegel of buitentegel in alle soorten en maten van klassiek tot hip. 

 

Natuursteen

Natuursteen wordt steeds vaker voor binnen en buiten toegepast: van terrassen tot hele wanden en gevels. Eewenoude natuursteen vind je in alle soorten, kleuren en maten. Natuursteen is ook als strips mogelijk, dan wordt een paneelvorm natuursteen verwerkt op een bestaande constructie.

 

Steenpanelen puzzle

Deze panelen bestaand uit natuursteen met een betonnen frame. Dit product heeft standaard een mechanische verankering, dit is vereist vanaf 2 meter hoogte.

 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk onze projecten of maak een afspraak.

 

bad.jpg

roo00745.jpg

Facebook
Instagram
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies (analytics en share mogelijkheden)